Pa dyshim që atraksionit turistik të Korçës mund të themi që i është shtuar dhe investimi më i fundit i kompanisë “FIX” me krijimin e dyqanit të parë të rrjetit “FIX Delikatesë” i cili së shpejti do të zgjerohet dhe në Tiranë…