Pançetë e Tymosur

Përbërësit

Pançetë derri e zgjedhur

Marinuar dhe masazhuar me erëza të zgjedhura dhe kripë

Shoqërohet me:

Djathë

Birrë

Mënyra e përpunimit

 

I tymosur në mënyrë tradicionale me dru ahu