Proshutë Gjel Deti

Përbërësit

Fileto pule

Marinuar dhe  masazhuar me erëza të zgjedhura dhe kripë

Shoqërohet me:

Djathë

Verë të kuqe

Mënyra e përpunimit

 

I zier, i tymosur në mënyrë tradicionale me dru ahu