Proshutë Pule

Përbërësit

Mish i zgjedhur pule

Shoqërohet me:

Djathë

Verë të bardhë

Mënyra e përpunimit

 

Kalon në proces zierje.

 

Përdoret kryesisht për antipasta dhe konsumohet nga restorantet, hoteleria etj.