Sallam Milanez

Përbërësit

25% mish viçi

75% mish derri

Mënyra e përpunimit

 

Produkt gjysëm i thatë me specifikë intensiteti aromatik. 

 

Përdoret kryesisht në antipasta, tost, sanduiç etj. Produkt për piceri, restorante dhe hoteleri.