Edukohu me Fix

17 Shtator, 2021

SALÇIÇE DHIE NGA “FIX”! Nuk ka të dytë si salçiçe dhie e FIX! Së shpejti në treg!

Kompania “FIX” si gjithmonë “UNIKE” për krijimin e recetave origjinale tradicionale shqiptare. Mish dhie 100% i freskët, mbarështuar nga blegtorët me tradita...

Lexo më shumë

17 Shtator, 2021

FIX DELIKATESË! Inaugurimi i dyqanit unik në qytetin e Korçës.

Pa dyshim që atraksionit turistik të Korçës mund të themi që i është shtuar dhe investimi më i fundit i kompanisë “FIX”...

Lexo më shumë

17 Shtator, 2021

Fabrika e re e prodhimit e kompanisë “FIX” ndër investimet më të mëdha në Shqipëri në industrinë ushqimore!

Ky investim shërben si garanci jo vetëm për përmbushjen e standardeve europiane të cilësisë, kontrollit ushqimor por edhe monitorimit të produktit, duke...

Lexo më shumë

17 Shtator, 2021

IMAZHI I RI I KOMPANISË FIX! Jo thjesht në një logo të re, por në një vizion të ri.

Kompania FIX ka nisur prej muajit Prill të 2021 tu ofroj konsumatorëve një identitet të ri, një filozofi të re, e përmbledhur...

Lexo më shumë