Suxhuk Kosove

Përbërësit

65% mish viçi

35% mish pule

Mënyra e përpunimit

 

Produkt pikant, kalon në process pjekje dhe tymosje dhe është i trajtuar me aroma specifike

 

Përdoret kryesisht për zgarë