Salçiçe Speciale Me Djathë

Përbërësit

Mish i zgjedhur derri

Mish i zgjedhur viçi

Erëza natyrale

Djathë

Shoqërohet me:

Birrë

Mënyra e përpunimit

 

I pasur në aroma dhe shije

 

I mbushur në zorrë natyrale (e ngrënshme)

 

I freskët