Politikat e Cookies

Çfarë janë cookies

Siç është praktikë e zakonshme me pothuajse të gjitha faqet e internetit profesionale, kjo faqe përdor cookie, të cilat janë skedarë të vegjël që shkarkohen në kompjuterin tuaj, për të përmirësuar përvojën tuaj. Kjo faqe përshkruan se çfarë informacioni ata mbledhin, si e përdorim atë dhe pse ndonjëherë na duhet t'i ruajmë këto cookie. Ne do të ndajmë gjithashtu se si mund t'i parandaloni këto kuki nga ruajtja, megjithatë kjo mund të zvogëlojë ose "prish" disa elementë të funksionalitetit të sajteve.

Si i përdorim cookie-t

Ne përdorim cookies për një sërë arsyesh të detajuara më poshtë. Fatkeqësisht në shumicën e rasteve nuk ka opsione standarde të industrisë për çaktivizimin e skedarëve të personalizimit pa çaktivizuar plotësisht funksionalitetin dhe veçoritë që ato shtojnë në këtë sajt. Rekomandohet që t'i lini të gjitha cookie-t nëse nuk jeni të sigurt nëse ju nevojiten apo jo në rast se përdoren për të ofruar një shërbim që përdorni.

Çaktivizimi i kukive

Mund të parandaloni vendosjen e skedarëve të personalizimit duke rregulluar cilësimet në shfletuesin tuaj (shihni Ndihmën e shfletuesit tuaj për mënyrën se si ta bëni këtë). Kini parasysh se çaktivizimi i cookies do të ndikojë në funksionalitetin e kësaj dhe shumë faqeve të tjera të internetit që vizitoni. Çaktivizimi i kukive zakonisht do të rezultojë në çaktivizimin e disa funksioneve dhe veçorive të kësaj faqeje. Prandaj rekomandohet që të mos çaktivizoni cookies.

Cookies që vendosim

  • Kokie të preferencave të sajtit Për t'ju ofruar një përvojë të shkëlqyer në këtë sajt, ne ofrojmë funksionalitetin për të vendosur preferencat tuaja për mënyrën se si funksionon kjo faqe kur e përdorni. Për të mbajtur mend preferencat tuaja, ne duhet të vendosim skedarë kuki në mënyrë që ky informacion të mund të thirret sa herë që ndërveproni me një faqe ndikohet nga preferencat tuaja.

Cookies nga palët e treta

Në disa raste të veçanta ne përdorim gjithashtu cookie të ofruara nga palë të treta të besuara. Seksioni i mëposhtëm detajon se cilat cookie të palëve të treta mund të hasni përmes kësaj faqeje.

  • Kjo faqe përdor Google Analytics, e cila është një nga zgjidhjet më të përhapura dhe më të besuara të analitikës në ueb, për të na ndihmuar të kuptojmë se si e përdorni faqen tuaj dhe mënyrat se si ne mund të përmirësojmë përvojën tuaj. Këto kuki mund të gjurmojnë gjëra të tilla si kohëzgjatja që kaloni në sajt dhe faqet që vizitoni, në mënyrë që ne të vazhdojmë të prodhojmë përmbajtje tërheqëse. Për më shumë informacion mbi kukit e Google Analytics, shihni faqen zyrtare të Google Analytics.

Më shumë informacion

Shpresojmë se kjo ka sqaruar gjërat për ju dhe siç u përmend më parë nëse ka diçka për të cilën nuk jeni të sigurt nëse keni nevojë apo jo, zakonisht është më e sigurt të lini skedarët e skedarëve të aktivizuar në rast se ndërvepron me një nga veçoritë që përdorni në faqen tonë.

Megjithatë, nëse jeni ende duke kërkuar për më shumë informacion, atëherë mund të na kontaktoni përmes një prej metodave tona të preferuara të kontaktit:

  • Email: info@fixpro.al