Proshutë e Tymosur

Përbërësit

Pjesë të zgjedhura të mishit të derrit

Marinuar dhe masazhuar me erëza të zgjedhura dhe kripë

Shoqërohet me:

Verë të kuqe

Mënyra e përpunimit

 

Produkt rezistent, elastik dhe me një mozaik të pasur. 

 

Pjekje dhe tymosje.

 

Produkt me aplikim të gjerë në kuzhinën e shtëpisë, restoranteve dhe hotelerisë.