Historia Jonë
Historia Jonë

“FIX PRO” sh.p.k nisi tĂ« ushtroj aktivitetin nĂ« fushĂ«n e sallamerisĂ« qĂ« prej vitit 2003. NdĂ«rsa themeluesi i saj qĂ« nga viti 1992 kishte filluar aktivitet si distributor ekskluziv i markave ndĂ«rkombĂ«tare tĂ« erĂ«zave,aromave dhe...

Fix Delikatesë
Fix Delikatesë

Pa dyshim qĂ« atraksionit turistik tĂ« Korçës mund tĂ« themi qĂ« i Ă«shtĂ« shtuar dhe investimi mĂ« i fundit i kompanisĂ« “FIX” me krijimin e dyqanit tĂ« parĂ« tĂ« rrjetit “FIX DelikatesĂ«â€ i cili sĂ«...

Fabrika

Investimi madhor i sallameri “FIX” jo vetĂ«m nĂ« industrinĂ« e sallamerisĂ« por edhe nĂ« industrinĂ« shqiptare nĂ« tĂ«rĂ«si pĂ«rbĂ«n njĂ« nga asetet kryesore tĂ« kĂ«saj kompanie. Me njĂ« sipĂ«rfaqje totale prej 4,500 mÂČ janĂ« plotĂ«suar...

Edukohu me Fix

Shiko më shumë

SALÇIÇE DHIE NGA “FIX”! Nuk ka...

Kompania “FIX” si gjithmonĂ« “UNIKE” pĂ«r krijimin e recetave...

Lexo më shumë

FIX DELIKATESË! Inaugurimi i dyqanit unik...

Pa dyshim që atraksionit turistik të Korçës mund të...

Lexo më shumë

Fabrika e re e prodhimit e...

Ky investim shërben si garanci jo vetëm për përmbushjen...

Lexo më shumë

IMAZHI I RI I KOMPANISË FIX!...

Kompania FIX ka nisur prej muajit Prill të 2021...

Lexo më shumë

Evente

NJË VËZHGIM I PRAKTIKAVE TË QËNDRUESHME...

Ndonëse e themeluar si një kompani tregtare erëzash dhe...

Lexo më shumë

20 Vjetori i FIXPRO

Dy dekada të mrekullueshme plot pasion dhe sfida te...

Lexo më shumë

Vlerësimi i sipërmarrjeve të qëndrueshme

NĂ« mbrĂ«mjen GALA, tĂ« organizuar nga ekipi i UNDP-sĂ«, mĂ«...

Lexo më shumë

Fix
si
QĂ«moti

Tradita e sallamerisĂ« “FIX” e kombinuar me pasionin pĂ«r ti ofruar njĂ« xhevahir Pazarit tĂ« VjetĂ«r tĂ« Korçës nĂ« industrinĂ« e shĂ«rbimit ushqimor dhe argĂ«timit, solli restorantin dhe zgarĂ«n mĂ« unike nĂ« kĂ«tĂ« qytet dhe...

Tresor
Art
Boutique

Hoteli “Tresor Art Boutique” pjesĂ« e “FIX Group”, operon nĂ« qytetin e Korçës nga prej 15 Gushtit tĂ« vitit 2020. E vendosur nĂ« qendĂ«r tĂ« qytetit , Tresor Art Boutique sjell ndĂ«rthurjen e antikes me...