Evente

22 Janar, 2024

NJË VËZHGIM I PRAKTIKAVE TË QËNDRUESHME TË PËRPUNIMIT TË MISHIT NË PËRPUTHJE ME QËLLIMET E ZHVILLIMIT TË QËNDRUESHËM (SDGs) TË OKB-së

Ndonëse e themeluar si një kompani tregtare erëzash dhe aditivësh ushqimorë, nga viti 1992 deri në 2002, FIX PRO u transformua në...

Lexo më shumë

10 Nëntor, 2023

20 Vjetori i FIXPRO

Dy dekada të mrekullueshme plot pasion dhe sfida te përditshme. Kjo dite është e mundur falë mbështetjes së palëkundur të ekipit tonë...

Lexo më shumë

26 Tetor, 2023

Vlerësimi i sipërmarrjeve të qëndrueshme

Në mbrëmjen GALA, të organizuar nga ekipi i UNDP-së, më 24 tetor 2023, FIX PRO u përzgjodh si një nga kompanitë pionere në...

Lexo më shumë