Fabrika

Fabrika e re e prodhimit e kompanisë “FIX” ndër investimet më të mëdha në Shqipëri në industrinë ushqimore!. Fabrika ka nje siperfaqje totale prej 4,500 m².Ky investim shërben si garanci jo vetëm për përmbushjen e standardeve europiane të cilësisë, kontrollit ushqimor por edhe monitorimit të produktit, duke bërë të mundur që prodhimi “made in Albania” i “FIX” të ketë qasje tek konsumatori europian dhe jo vetëm.

Teknologji bashkëkohore gjermane për sistemet e cilësisë dhe menaxhimit të kontrollit në procesin e prodhimit që mundësojnë mbylljen e ciklit të gjurmueshmërisë së produktit deri tek konsumatori fundor.Kombinimi i dijeve të ekspertëve më të mirë europian në këtë industri me pasionin dhe guximin për të mos bërë asnj kompromis me kualitetin, e rendisin “FIX”-in një ndër kompanitë me pëlqyeshmërinë më të lartë tek konsumatorët shqiptar.Eksperti gjerman Hans Naue Schuetz shprehet:“Unë quhem Hans Naue Schuetz, jam Menaxher dhe teknolog i Moguntia Food Group për rajonin. Jam i lumtur dhe krenar për bashkëpunimin me kompaninë FIX për zhvillimin e produkteve të saj me cilësinë më të lartë përmes mbështetjes me lëndë të para që e ndihmojnë FIX të sjelli risi në treg.”

Të ngjashëm

Lexo të gjitha

NJË VËZHGIM I PRAKTIKAVE TË QËNDRUESHME...

Ndonëse e themeluar si një kompani tregtare erëzash dhe...

Lexo më shumë

20 Vjetori i FIXPRO

Dy dekada të mrekullueshme plot pasion dhe sfida te...

Lexo më shumë

Vlerësimi i sipërmarrjeve të qëndrueshme

Në mbrëmjen GALA, të organizuar nga ekipi i UNDP-së, më...

Lexo më shumë

SALÇIÇE DHIE NGA “FIX”! Nuk ka...

Kompania “FIX” si gjithmonë “UNIKE” për krijimin e recetave...

Lexo më shumë

FIX DELIKATESË! Inaugurimi i dyqanit unik...

Pa dyshim që atraksionit turistik të Korçës mund të...

Lexo më shumë

Fabrika e re e prodhimit e...

Ky investim shërben si garanci jo vetëm për përmbushjen...

Lexo më shumë

IMAZHI I RI I KOMPANISË FIX!...

Kompania FIX ka nisur prej muajit Prill të 2021...

Lexo më shumë