Llukanik Fshati

Përbërësit

Mish i zgjedhur viçi

Mish i zgjedhur derri

Erëza natyrale

Shoqërohet me:

Birrë

Mënyra e përpunimit

 

I marinuar me verë të kuqe dhe i trajtuar me aroma tradicionale të Korçës.

 

Përdoret kryesisht për zgarë.