Llukanik Me Rigon

Përbërësit

Mish i zgjedhur derri

Mish i zgjedhur vici

I marinuar dhe trajtuar me erëzat tradicionale të Korçës me përqendrim kryesor rigonin

Shoqërohet me:

Birrë

Mënyra e përpunimit

 

I tymosur

 

Përdoret kryesisht për zgarë