Dy dekada të mrekullueshme plot pasion dhe sfida te përditshme. Kjo dite është e mundur falë mbështetjes së palëkundur të ekipit tonë të mrekullueshëm, te bashkëpunëtorëve dhe te klientëve besnik qe shtohen cdo ditë.

Dëshirojmë të marrim një moment për të shprehur falënderimet tona të ndjera për çdo anëtar të familjes Fix Pro, për përkushtimin, dhe punën e palodhshme për të bërë këtë kompani atë që është sot.

Për klientët tanë të mrekullueshëm, besimi juaj në produktet FIX ka qenë forca kryesore per tu përmirësuar vazhdimisht dhe jemi mirënjohës për mundësinë qe na jepni për të ju shërbyer cdo ditë.

Gëzuar për këto 20 vite dhe gëzuar për të ardhmen e ndritur që na pret!

Fix Shija e Familjes