22 Janar, 2024

NJË VËZHGIM I PRAKTIKAVE TË QËNDRUESHME TË PËRPUNIMIT TË MISHIT NË PËRPUTHJE ME QËLLIMET E ZHVILLIMIT TË QËNDRUESHËM (SDGs) TË OKB-sĂ«

Ndonëse e themeluar si një kompani tregtare erëzash dhe aditivësh ushqimorë, nga viti 1992 deri në 2002, FIX PRO u transformua në...

Lexo më shumë

10 NĂ«ntor, 2023

20 Vjetori i FIXPRO

Dy dekada të mrekullueshme plot pasion dhe sfida te përditshme. Kjo dite është e mundur falë mbështetjes së palëkundur të ekipit tonë...

Lexo më shumë

26 Tetor, 2023

Vlerësimi i sipërmarrjeve të qëndrueshme

NĂ« mbrĂ«mjen GALA, tĂ« organizuar nga ekipi i UNDP-sĂ«, mĂ« 24 tetor 2023, FIX PRO u pĂ«rzgjodh si njĂ« nga kompanitĂ« pionere nĂ«...

Lexo më shumë

17 Shtator, 2021

SALÇIÇE DHIE NGA “FIX”! Nuk ka tĂ« dytĂ« si salçiçe dhie e FIX! SĂ« shpejti nĂ« treg!

Kompania “FIX” si gjithmonĂ« “UNIKE” pĂ«r krijimin e recetave origjinale tradicionale shqiptare. Mish dhie 100% i freskĂ«t, mbarĂ«shtuar nga blegtorĂ«t me tradita...

Lexo më shumë

17 Shtator, 2021

FIX DELIKATESË! Inaugurimi i dyqanit unik nĂ« qytetin e Korçës.

Pa dyshim qĂ« atraksionit turistik tĂ« Korçës mund tĂ« themi qĂ« i Ă«shtĂ« shtuar dhe investimi mĂ« i fundit i kompanisĂ« “FIX”...

Lexo më shumë

17 Shtator, 2021

Fabrika e re e prodhimit e kompanisĂ« “FIX” ndĂ«r investimet mĂ« tĂ« mĂ«dha nĂ« ShqipĂ«ri nĂ« industrinĂ« ushqimore!

Ky investim shërben si garanci jo vetëm për përmbushjen e standardeve europiane të cilësisë, kontrollit ushqimor por edhe monitorimit të produktit, duke...

Lexo më shumë

17 Shtator, 2021

IMAZHI I RI I KOMPANISË FIX! Jo thjesht nĂ« njĂ« logo tĂ« re, por nĂ« njĂ« vizion tĂ« ri.

Kompania FIX ka nisur prej muajit Prill të 2021 tu ofroj konsumatorëve një identitet të ri, një filozofi të re, e përmbledhur...

Lexo më shumë