Bresaola

Përbërësit

Mish i zgjedhur viçi

Mënyra e përpunimit

 

Marinim specifik me verë dhe e stazhionuar për 80-90 ditë. Ka aroma të ëmbla.

Përdoret kryesisht në antipasta.