Salçiçe Romano

Përbërësit

Pjesë të zgjedhura nga mishi i derrit

Shoqërohet me:

Birrë

Mënyra e përpunimit

 

Receta bazë është tipike e jugut të Italisë me bazë finocchion si aromë dominante.

 

Është produkt për zgarë dhe shoqërohet kryesisht me birrë.