Parma Krudo Italia

Përbërësit

Kofshë derri

Mënyra e përpunimit

 

Trajtuar me një gamë erëzash capsicum (përzierje piperërash) dhe e stazhionuar për 80-90 ditë. 

 

Përdoret kryesisht në antipasta.