Fix Delikatesë

Pa dyshim që atraksionit turistik të Korçës mund të themi që i është shtuar dhe investimi më i fundit i kompanisë “FIX” me krijimin e dyqanit të parë të rrjetit “FIX Delikatesë” i cili së shpejti do të zgjerohet dhe në Tiranë. Një koncept unik për kategorinë e mishit, sallamerisë, bulmetit, erëzave dhe asortimenteve të tjera shoqëruese. Vizioni i kompanisë “FIX” është krijimi i produkteve model për nga veçoritë ushqyese dhe cilësisë, dhe së fundmi krijimi i modelit të parë në Shqipëri të dyqanit ushqimor përmes zbatimit të konceptit “Delikatesë” i mirënjohur në Europë.